divendres, 16 de novembre del 2012

Compromís per Bétera pregunta a la regidoria de Manteniment d'Edificis Públics sobre la fallada dels llums d'emergència a la piscina coberta i al poliesportiu


  • El grup polític municipal ha presentat dues preguntes per escrit relatives a la fallada en els llums d'emergència el divendres 9 de novembre.
  • El tall afectà edificis municipals, pavelló i piscina coberta, un poc abans de les 19 hores.
Com a conseqüència del tall, tant al pavelló com a la piscina coberta, es visqueren vertaderes situacions de pànic i caos. El més greu de tot és que esta situació caòtica es generà perquè els llums d'emergència no s'encengueren, per tant, els edificis estigueren durant molts minuts a fosques, sense cap tipus d'il·luminació.
En este sentit, Compromís per Bétera ha presentat dues preguntes:
1. Per què van fallar els llums d'emergència en els dos edificis municipals?
2. Quin termini s'ha marcat per a subsanar la deficiència?
Cristina Alemany, portaveu del grup municipal, afirma: “Caldrà veure què ha passat exactament, ja que la fallada dels llums d'emergència suposa un incompliment del Codi Tècnic d'Edificacions. El Codi establix una sèrie d'exigències en quant a l'enllumenat d'emergència del edificis, perquè en cas de tall de la llum, suministre la il·luminació necessària per a facilitar la visibilitat als usuaris, de manera que s'eviten les situacions de pànic que es visqueren el divendres per la vesprada”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada