divendres, 14 de desembre del 2012

Compromís presenta alternatives viables a la proposta de personal del PP-UPIB


Compromís per Bétera ha presentat este matí per registre d'entrada una alternativa a les mesures formulades per l'equip de govern (PP-UPIB) que afectaran a quasi 80 treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Bétera.
Compromís rebutja ROTUNDAMENT la reducció de quasi el 13'5 % de la jornada de treball, fins i tot, en alguns casos del 50 %. La mesura, en ocasions, afecta els treballadors que menys cobren. Açò suposa únicament una disminució del 6'53% al pressupost per a 2013, però l'impacte sobre algunes famílies serà molt negatiu”.
En este sentit, Compromís ha formulat un conjunt de mesures alternatives.
En primer lloc, reduir un 50 % cadascuna de les quantitats assignades per assistència dels polítics no alliberats als òrgans col·legiats (plens, comissions informatives, juntes de govern...), l'estalvi estarà al voltant de 85.000 €.
La següent proposta afectaria a les 3 alliberacions que hi ha actualment a l'equip de govern. En concret, suggerim el manteniment de l'alliberació de l'Alcalde i la supressió d'una de les altres dos alliberacions. En este cas, l'estalvi aproximat seria de 43.000 €.
En tercer lloc, respecte a la despesa de 150.000 € en serveis jurídics, Compromís proposa la contractació d'un advocat a jornada completa, l'estalvi en este cas estaria prop dels 90.000 €. O en tot cas, traure a concurs públic este servei.
En quart lloc, pel que fa a les atencions protocolàries i representació suggerim reduir-les un 50 %, això suposaria un estalvi d'uns 16.000 €.
Per últim, la reducció del 3% de la jornada laboral a tots els treballadors i treballadores de l'Ajuntament.
Este conjunt de mesures suposarà un estalvi total d'uns 450.000 €. Però no serà l'unica proposta. Estem preparant altres alternatives viables a la proposta de retalls en personal del PP-UPIB”.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada