dimarts, 18 de desembre del 2012

#QuePagueLaBanca


Retallades, pujada de l’IVA, impostos a autònoms i famílies: sembla que tots estem pagant aquesta crisi amb el nostre benestar. Però no és veritat. Hi ha un grup que manté intactes els seus privilegis: la banca.
Des de fa uns anys alguns territoris han anat posant en marxa un impost a la banca. Per això, fa unes setmanes, el Partit Popular va decidir bloquejar aquests impostos creant un a nivell estatal del 0%.
És inacceptable que les víctimes de la crisi l’hagen de pagar dia rere dia, mentre els responsables gaudixen d’indults, amnisties fiscals i, ara, un impost-fantasma del 0%.
Per això, des de Compromís, volem fer una crida als diputats del Partit Popular per a recapaciten i tiren enrere este bloqueig. Si no ho fan, proposarem un impost a nivell estatal per a crear un Fons d’Emergència Social destinat a les víctimes de la crisi.
Diguem ben clar que volem #quepaguelabanca !
Et convidem a:
Signar la petició adreçada als diputats i diputades del PP perquè voten en contra d'establir un tipus ridícul del 0% i, per tant, bloquejar este impost a la banca.
Mira també el vídeo resum #quepaguelabanca.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada