dijous, 11 d’octubre del 2012

Compromís planteja la creació d'un banc d'aliments a Bétera


En la moció que presenta el grup municipal se sol·licita la creació immediata d’un banc d’aliments, que serà gestionat o bé pel propi personal de l’Ajuntament o bé a través d’acords amb ONG o d’altres tipus d’entitats solidàries sense ànim de lucre. Malauradament, desenes de famílies al poble estan patint de manera directa la crisi i cal millorar la situació d'estes famílies urgentment.
Resulta sorprenent veure com moltes de les superfícies comercials dedicades l’alimentació, llancen als contenidors tones d’aliments encara aptes per al consum, mentre centenars de milers de famílies tenen dificultats per arribar a final de mes.
La brutalitat de les dades (el nombre de famílies que viuen per sota del llindar de la pobresa arriba al 24%) obliga a les administracions públiques a fer front a aquesta situació amb tots els elements que es tinguen a les mans.
L'altre acord que es planteja a la moció sol·licitar al Consell de la Generalitat Valenciana, l’aprovació amb caràcter urgent, d’una normativa que prohibisca la desfeta sistemàtica d’aliments en bon estat per part del comerç d’aliments, parant especial atenció a les grans superfícies i cadenes comercials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada