dijous, 17 de gener del 2013

COMPROMÍS AMPLIA LA SEUA PRESÈNCIA I S'ESTRUCTURA AMB LA TRIA DE LA DIRECCIÓ COMARCAL


La coalició triarà formalment este cap de setmana a Riba-roja la seua primera Executiva Comarcal i comença, així, el procés de constitució dels òrgans comarcals i locals.
La Coalició Compromís celebrarà este dissabte 19 de gener a les 19 hores a Riba-roja l'Assemblea constitutiva de la coalició a la comarca de Camp de Túria-Serrans-Racó Ademús. L'acte servirà per constituir formalment l'estructura comarcal de la formació, que continua amb el procés de consolidació per convertir-se en una cooperativa política basada en la pluralitat i en un nou model polític obert i participatiu.
Compromís ja té constituïda l'Executiva Nacional a nivell de País Valencià i durant el mes de gener es duran a terme les assemblees comarcals, entre elles la del Camp de Túria-Serrans-Racó d'Ademús.

Des del començament de la legislatura, els membres d'Iniciativa, Bloc i Verds van manifestar la voluntat de consolidar esta aliança electoral, que s'ha convertit en la tercera força política al nostre territori i, per això, han dotat a la coalició d'una estructura que reforça esta plataforma de convergència ciutadana.
Precisament, Compromís passarà a organitzar-se a través d'una fórmula innovadora en la qual, a més dels partits originals, formaran part diferents formacions locals i totes aquelles persones que vulguen participar directament de la coalició sense haver d'afiliar-se a un dels partits, i que passaran a denominar-se adherits.
L'Assemblea Comarcal estarà composta per un total d'11 persones i la seua organització s'estructurarà en: un secretari-portaveu, un responsable d'organització, un de finances, un altre d'institucional, un més de comunicació i, finalment, un responsable de sectorials i quatre vocals, als quals s'haurà de sumar un representant juvenil quan estiga constituïda esta organització.
Actualment la coalició és la tercera força a la Comarca del Camp de Túria, on compta amb un total de 15 regidors a les poblacions de Casinos, Llíria, Bétera, La Pobla de Vallbona, Marines, Vilamarxant i Riba-roja. A més de col•lectius locals en la resta de municipis.

En finalitzar l'Assemblea Comarcal es realitzarà un Acte obert al Públic que comptarà amb la presència de la diputada autonòmica de Compromís, Mónica Oltra, la qual clausurarà la trobada de Compromís i farà balanç de la situació política al País Valencià. Tot això serà al Centre Social de la localitat de Riba-roja del Túria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada