divendres, 4 de gener del 2013

En resposta a l'article publicat a Betera.es el 2 de gener


És vergonyós que el PP parle de consens en la votació dels pressuposts, quan les dos úniques alternatives que donaren eren: 9:00 del matí o prompte pel matí.
Per la meua banda proposí per la vesprada, a les 19:00, o a les 14:00 del migdia, l’alcalde ja va dir que no acceptava celebrar-lo un altre dia, pel cost econòmic que suposava fer-ho en dos plens: un de l’aprovació definitiva de la pujada d’impostos i un altre dels pressupostos. Encara que sí tenen diners per cobrar 200 € cadascun dels membres de l’equip de govern quan acudixen a una Comissió de seguiment de la comissió de govern, una nova figura legal que només els aprofita per emportar-se més diners tots els mesos.
La negativa per banda de l’equip de govern de celebrar-lo per la vesprada fou taxativa: necessitaven que els administratius tramitaren els expedients de les pujades d’impostos durant el matí perquè aparegueren publicats al BOP abans de final d’any. La seua excusa era que havia de ser prompte, perquè el dia 24 no treballaven els administratius i el dia 26 ja no arribaven a temps o els venia molt just. Per això no entenc com poden dir a un mitjà propi (betera.es) que la seua regidora Rosario Martínez “apuntó que podía ser a las 14:00”. No és cert!!
Davant estes opcions a Lolín –regidora del PSOE- li venia millor quedar més prompte perquè ella treballa, no com altres. Per la meua banda, i després de no acceptar-se els altres horaris que proposí, no vaig posar més pegues. Efectivament, vaig dir que jo estava acostumat a alçar-me prompte per a treballar.
El final de la qüestió és que sempre passa alguna cosa amb els pressuposts municipals: quan no s’aproven en juny, s’aproven en agost o en novembre i sempre amb dades errònies i falsedats d’ingressos i despeses. Per un any que s’aproven quan toca, encara que amb les mateixes mentides, ha de ser corrents i per la porta de darrere.
Mentre faig este article estic preparant les al·legacions als pressupostos de 2013. Espere que les al·legacions i el que proposem en elles, causen la mateixa expectació que l’horari del Ple.
JOANO BAUDÉS-Regidor de Compromís per Bétera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada