dimarts, 9 d’abril del 2013

Bétera té només una vivenda disponible dins del programa del Fons Social per a Persones Desnonades


En el darrer ple municipal, celebrat el passat 3 d'abril, i a preguntes del grup de Compromís per Bétera, el regidor de Benestar Social va donar la dada: Bétera disposa d'una sola vivenda per a persones desnonades dins del Programa del Fons Social d’Habitatges.
 
Fa un parell de setmanes se signà un conveni entre l'Ajuntament i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per adherir-se al Programa del Fons Social d’Habitatges. La finalitat és posar a disposició de les persones desnonades un fons de vivendes que provenen dels bancs.

Compromís preguntà quants habitatges disponibles hi ha a Bétera i la resposta va ser l'abans esmentada: un i, només, de 60 metres2.

El grup municipal de Compromís ha preguntat, també, al Govern municipal quantes persones a Bétera són susceptibles de sol·licitar aquest tipus de vivendes i encara no disposa de la resposta. "El que està clar és que un sol habitatge, i tant xicotet, no pot solucionar un problema tan greu com la pèrdua d’un lloc on viure que tantes persones estan patint en l’actualitat", assenyala Cristina Alemany, portaveu de Compromís per Bétera.

1 comentari:

  1. Un!!!!!! De 60 m2!!!!! No tenen vergonya. A Bétera hi ha desenes de cases i pisos buids, el que falta és voluntat política.

    ResponElimina