dilluns, 25 de febrer del 2013

Compromís per Bétera tria una nova executiva amb l'objectiu "de liderar el canvi polític"

-->
> L'elecció de la nova executiva de Compromís per Bétera consolida el paper de la formació com a segona força política local.
> "El nostre objectiu és liderar el canvi polític que Bétera necessita", diu Cristina Alemany, portaveu de l'executiva i cap de llista de Compromís.
> L'executiva de Compromís treballarà amb el teixit cívic en la configuració d'un model de futur viable per a Bétera.
-->
El projecte polític de Compromís per Bétera va consolidar-se definitivament dissabte passat 23 de febrer amb l'elecció de la seua Executiva Local. Cristina Alemany, cap de llista de Compromís, és la portaveu de la nova executiva, i està acompanyada per Enric Marzo com a secretari de Finances, Daría Terráez de Sectorial, Raquel Puig d'Organització, Miquel Calvet de Comunicació, Neus Sánchez Institucional i Ángel Rivero com a responsable de Joves. Tots els càrrecs van ser triats amb el suport pràcticament unànime dels assistents a l'assemblea.
"La tria d'esta nova executiva és el pas definitiu de consolidació de Compromís, que té l'objectiu de liderar el canvi polític polític al nostre poble", ressalta Alemany.
"Treballarem amb el teixit ciutadà -constata Alemany- per respondre a les necessitats de Bétera. Volem transformar el suport que molta gent de Bétera ens dóna en la consolidació d'una força electoral que il·lusione i que oferisca un model de futur real i viable per al nostre poble.”
L'assemblea de Compromís també va decidir que el representant del col·lectiu al Consell General de Compromís serà Enric Àlvarez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada