dijous, 28 de febrer del 2013

Ple ordinari març


DILLUNS 4 DE MARÇ A LES 19:00 HORES
AL SALÓ DE PLENS DEL CASTELL
1.RÈGIM JURÍDIC. Aprovació, si escau, de l'acta de la sessió anterior nº 2 de 04/02/13.
2.RÈGIM JURÍDIC. Correspondència oficial, assumptes i disposicions de caràcter general.
3.RÈGIM JURÍDIC. Control i fiscalització de les resolucions de l'Alcaldia dictades des de l'última sessió plenària ordinària.
4.RÈGIM JURÍDIC. Donar de compte de les sessions de la Junta de Govern Local celebrades des de l'última sessió plenària ordinària.
5.URBANISME. Expedient relatiu a incompliment de terminis d'execució de les obres de urbanització del Programa d'Actuació Integrada del sector R-14 de Pla General de Bétera: resolució del recurs de reposició presentat per la mercantil “VALLEHERMOSO DIVISIÓN PROMOCIÓN S.A.U”, en qualitat d'agent urbanitzador, contra l'acord plenari de 10 de març de 2010.
6.URBANISME. Expedient relatiu a incompliment de terminis d'execució de les obres d'urbanització del Programa d'Actuació Integrada del sector R-14 de Pla General de Bétera: concessió tràmit d'audiència.
7.HISENDA. Expedient sobre aprovació de reconeixement extrajudicial de crèdit nº 2/2013.
8.HISENDA. Expedient sobre aprovació de reconeixement extrajudicial de crèdit nº 3/2013.
9.SERVEIS SOCIALS. Expedient sobre aprovació de conveni de col·laboració entre la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Bétera per atendre les necessitats de les famílies que hagen perdut la seua vivenda habitual com a conseqüència de desnonament hipotecari i d'altres causes excepcionals mitjançant la utilització de vivendes de titularitat pública i els contractes d'arrendament d'interés social.
10.RÈGIM JURÍDIC. Precs i preguntes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada