divendres, 15 de febrer del 2013

El servei d'urgències de Bétera es mantindrà amb el mateix horari i el mateix personal


Mónica Oltra, diputada de la Coalició Compromís a les Corts valencianes, presentà el passat mes de novembre una pregunta al Conseller de Sanitat en referència a la supressió de dos metges i a la reducció de l'horari en el servei d'Urgències del Centre de Salut de Bétera.
Tres mesos després de la consulta, Manuel Llombart, Conseller de l'àrea ha respost a la qüestió:
La Conselleria de Sanitat realitza revisions periòdiques dels dispositius assistencials destinades a l'atenció de les urgències extrahospitalàries en tota la Comunitat Valenciana.
La intenció d'estos estudis és millorar l'operativitat d'este tipus de servici. Amb este fi, han analitzat diferents variables estadístiques [...].
Després de l'estudi realitzat i de les reunions mantingudes per part de la gerència del departament de salut València-Arnau de Vilanova-Llíria per a conèixer la situació d'este servici, la Conselleria de Sanitat ha decidit mantindre-lo amb la mateixa dotació i el mateix horari”.
En definitiva, tant Bétera com Montcada i L'Eliana, inicialment les tres poblacions afectades per la mesura, no patiran cap tipus de retallada en els serveis d'urgències.
Esperem que la decisió siga definitiva i no trobar-nos en cap sorpresa en un futur immediat. Així i tot, cal denunciar que les instal·lacions i el personal actual del Centre de Salut de Bétera no són suficients per a cobrir la demanda que hi ha, ja que no sols acudixen usuaris del poble, sino també de Nàquera i Serra” conclouen des de Compromís per Bétera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada