dimecres, 4 de juliol del 2012

Baldoví i Ponce visiten Llíria, zona afectada per l'incendi d'Andilla


Joan Baldoví, diputat al Congrés per Compromís-E i Juan Ponce, diputat a les Corts Valencianes i responsable de l'àrea de Medi Ambient del grup parlamentari, han visitat esta vesprada la ciutat de Llíria, un dels pobles que s'ha vist afectat per l'incendi iniciat la setmana passada a Andilla.

Després de recórrer la zona afectada per l'incendi, els dos diputats de la Coalició Compromís s'han reunit amb diferents representants de la coalició de la comarca que ha servit per recopilar informació al voltant d'este dramàtic succés que ha afectat diferents poblacions de la comarca de Camp de Túria i dels Serrans, així com d'altres pobles de Castelló.

Joan Baldoví ha sol·licitat la compareixença al Congrés dels Diputats del Ministre d'Agricultura, Arias Cañete, per què explique les circumstàncies d'este incendi i també el de Cortes de Pallars. La compareixença tindrà lloc el pròxim dimecres 11 de juliol.
Així mateix, el pròxim dissabte 7 de juliol a les 19 hores a la Casa de la Cultura d'Alcublas s'ha convocat una reunió oberta i informativa a col·lectius, associacions i persones afectades per l'incendi convocada per l'Agenda 21 Alcublas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada