dimecres, 11 de juliol del 2012

Compromís presenta una moció per a la construcció d'un skatepark a Bétera


L'acord principal que proposa la moció és la construcció d'un espai on els patinadors i patinadores del poble puguen practicar este esport sense provocar problemes de cap tipus als veïns i veïnes del poble.
A Bétera hi ha un grup de jóvens que porta més de dos anys sol·licitant a la Regidoria d'Esports que es contemple la possibilitat d'habilitar un lloc on poder practicar amb total tranquil·litat el patinatge. En primer lloc, entregaren una quantitat considerable d'instàncies demanant este espai. Malauradament, no reberen cap resposta. En conseqüència, decidiren concertar una entrevista amb el regidor d'esports, Jose Ángel Blay, que els prometé que en “juny-juliol de l'estiu de 2011 hi hauria un espai per a patinar”.
Però, com és evident, esta promesa no es complí i els jóvens decidiren insistir i es reuniren conjuntament amb Jose Ángel Blay i Visi Boquer, regidora de Joventut. Les respostes han sigut evasives, adduint que tot i que l'skatepark està programat encara no està fet i que s'esperen als pressuposts.
Els pressuposts ja s'han aprovat i no han rebut encara cap tipus de solució al problema. Per tant, els grup de patinadors decidí donar trasllat de la petició al grup Compromís per Bétera que ha decidit presentar una moció per intentar que esta petició es materialitze.
Així, Compromís sol·licita una reunió de la regidor de Joventut i d'Esports amb el grup de jóvens; que l'equip de govern busque una ubicació per a situar l'skatepark i que també estudie la proposta que presenten els patinadors de l'espai per a practicar este esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada