dimecres, 18 de juliol del 2012

Compromís per Bétera proposa la supressió de la paga extra de Nadal a l'Alcalde i als regidors amb dedicació exclusiva


Compromís per Bétera presenta una moció en què proposa que, per a este any, tant a l'Alcalde com als dos regidors alliberats en l'equip de govern municipal, se'ls suprimisca la paga extra de Nadal.
“És un gest de solidaritat i justícia cap als milers i milers de funcionaris de les diferents administracions i, sobretot, cap als funcionaris de l'administració local”, afirma Cristina Alemany, portaveu del grup Municipal Compromís.
“Els polítics hem d'estar al costat del poble i més després de l'anunci fet el divendres passat pel President del govern, Mariano Rajoy, d'una sèrie de dures mesures d'ajustament per estalviar 65.000 milions d'euros. La bateria de mesures que exposà el govern espanyol és injusta, ineficaç i antisocial, ja que asfixia una miqueta més les malparades economies de molts ciutadans i ciutadanes” argumenta Alemany.
La portaveu de Compromís conclou “amb este seguit de mesures, el govern de Rajoy ha evidenciat la seua ideologia: fer política per a l'1% de la població, en perjudici del 99%”.
Entre les mesures més dures destaquen l'augment de l'IVA reduït i de l'IVA general; la reducció de la prestació per desocupació; la reducció del 30% del nombre de regidors/es en tots els ajuntaments de l'Estat; la privatització o liberalització del transport ferroviari i aeroportuari i la supressió de la paga de Nadal per al 2012 entre els funcionaris. No són totes les mesures, però sí algunes de les més controvertides que Rajoy presentà. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada