dimecres, 11 de juliol del 2012

Compromís proposa la creació d'un banc de llibres solidaris


El grup municipal Compromís per Bétera presenta una moció en què insta a l'Ajuntament a crear un Programa per a la creació d'un Banc de Llibres Solidaris.
La situació econòmica provoca que els principis de curs escolar suposen un entrebanc per a moltes famílies que amb els ingressos de què depenen no poden fer front a la compra de nous llibres per als seus fills i filles.
“Des del Consistori podem fer que l'entrada del pròxim curs escolar tinga un impacte menor sobre les famílies que compten amb menys recursos econòmics, esta és la idea essencial de la creació del banc de llibres”, afirma Cristina Alemany.
Ara, a la fi de curs, molts estudiants ja no usaran els llibres de text que han utilitzat este curs i que podrien ser reutilitizats. Per això, cal encetar una campanya de conscienciació i solidaritat per poder replegar els llibres usats i que puguen ser reaprofitats en el curs escolar 2012-13.
Continua Alemany “des de Compromís creiem que cal crear un banc de llibres municipal, que abaste no sols els llibres de text o de lectura, sinó totes les publicacions que siguen d'interés general. És una manera d'economitzar en la compra de material escolar i aconseguir ajudar les famílies que més ho necessiten”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada